BLI FRIVILLIG

Har du lyst til å være frivillig på Norges skumleste arrangement?


Frivillige gjør arrangementet

vårt mulig. Ønsket vårt hvert år

er å bli større, bedre og skumlere. 

Vil du hjelpe oss med å oppfylle det ønsket?

Registrer deg på vårt skjema her:  Hva innebærer det å være frivillig hos oss?


Du trenger ingen tidligere  erfaring som frivillig for å bli frivillig hos oss.

Som frivillig får du være med behind the scenes på arrangementet vårt. Du får også bli med på selve arrangementet, enten som skuespiller i labyrinten eller som vakt. Som skuespiller i labyrinten er din oppgave å skremme. Du låner kostyme av oss, og da er det opp til deg å gjøre rollen din levende. Som vakt er din oppgave å passe på at det er ro og orden i køen og i lokalet. Utenom selve arrangementet får du bli med på opprigging og nedrigging av labyrinten, infomøter og workshops der vi lager rekvisitter. Det er viktig at du har tid og mulighet til å bli med hele helgen arrangementet blir holdt. Etter arbeidstid på torsdag starter vi med opprigging av labyrinten, og vi holder på hele kvelden. Etter arbeidstid på fredag fortsetter oppriggingen hele kvelden. Lørdag holdes arrangementet. Søndag formiddag er det nedrigging av labyrinten. På infomøtene blir roller utdelt og gjennomgått, og du får informasjon om arrangementet. Derfor er det viktig at du har mulighet til å møte opp på de.


Egenskaper vi ser etter i de frivillige:

God arbeidsmoral

Vi trenger folk som står på, og som

ønsker at arrangementet skal lykkes.

Komfortabel med skumle ting

Du trenger ikke å elske skrekk, bare

du er sånn passe komfortabel med det.

Godt humør

Du skal skremme besøkende, men ikke

med dårlig humør.

Hva synes de frivillige?


Det å være frivillig hos The Dreadful Minds er en kjempeartig opplevelse, det er samhold og samarbeid fra første stund med opprigging og helt til nedriggingen er ferdig, det kan være lange dager, men det er verdt det på selve kvelden, jeg bestemte meg for å melde meg som frivillig i 2019 når de hadde labyrinten i garasjen sin, å siden det ikke ble labyrint i 2020 grunnet corona så ble det i 2021, å jeg angrer ikke ett sekund!


~ Hallvard

Må ikke være menneske for å bli frivillig


Spøkelser, monstre, vampyrer, hekser, varulver og andre overnaturlige vesener er selvfølgelig også skrekkelig velkommen til å søke om å bli frivillig.

Vi ser alltid etter flere frivillige


Hvis du eller noen du kjenner har lyst til å bli frivillig på arrangementet vårt,

eller du ønsker mer informasjon,

trykk på knappen under og ta kontakt :)