OM ARRANGEMENTET

THE DREADFUL MINDS

LABYRINTH OF HORRORS


Hvert år, siste lørdagen i Oktober, i Børsa, like utenfor Trondheim, holdes det skumleste arrangementet i Norge. En labyrint, fylt med dine verste mareritt, våkner til live denne kvelden..Litt om oss:

The Dreadful Minds Labyrinth of Horrors er et kulturarrangement lokalisert i Børsa, Trøndelag og arrangert av den frivillige organisasjonen The Dreadful Minds. Organisasjonen blir drevet av en familie som bor i Børsa. Med hjelp av frivillige blir det hvert år satt opp en stor skrekk labyrint i Rossvoll Flerbrukshall for å feire Halloween.


Arrangementet passer alle aldre. Labyrinten er fylt med dekor, animatronics, spesial effekter og mange skuespillere. Skuespillerne vil prøve å være mindre skumle når små barn går gjennom labyrinten.

Inngangspris: kr 50 per person (betales med vipps eller kontant ved inngangen).


Labyrinten har nødutganger hvis noen trenger å komme seg ut før de har fullført. Si fra til skuespillerne, så viser de veien. Det er ingen blinkende lys i labyrinten, og den passer for rullestolbrukere.Nytt i 2023:


I år blir det en hel labyrint istedenfor to labyrinter. Det blir også en kø istedenfor to. Kiosken blir plassert langs køen, der dere kan kjøpe brus, vann og snacks imens dere venter. Vi har utvidet åpningstidene fra kl 16:00-22:00. I fjor opplevde vi hærverk, stjeling og dårlig behandling av våre frivillige/skuespillere, så for å øke sikkerheten i år, leier vi inn securitas vakter som skal være tilstede under hele arrangementet. Vi ber også foreldre om å følge med på barna sine, og generelt voksne om å følge med og evt si ifra til vaktene i lokalet hvis dere observerer at noen bryter reglene. Reglene står oppført lenger ned på denne siden.


Vi håper å se deg der!

Og husk.. alle barn som går gjennom labyrinten får godteri ;)
Regler for besøkende:ALKOHOL OG ANDRE RUSMIDLER ER IKKE TILLATT. SYNLIG BERUSEDE MENNESKER BLIR NEKTET INNGANG.


ÅPEN FLAMME OG RØYKING ER IKKE TILLATT.


DÅRLIG OPPFØRSEL, STJELING OG HÆRVERK ER IKKE TILLATT.


VÅPEN (EKTE ELLER FALSK) ER IKKE TILLATT.


STORE VESKER, SEKKER OG BAGER ER IKKE TILLATT.


LOMMELYKTER OG KAMERAER MED BLITZ ER IKKE TILLATT.


INGEN LØPING INNE I LABYRINTEN.


ÅPEN MAT OG DRIKKE ER IKKE TILLATT INNE I LABYRINTEN.


MAKS 4 PERSONER PER GRUPPE INNE I LABYRINTEN.


BRUDD PÅ DISSE REGLENE KAN MEDFØRE NEKTET INNGANG ELLER UTKASTELSE.

Kommende arrangementer:

The Dreadful Minds

Labyrinth of Horrors

The Living Dead

28.10.2023

16:00-22:00

Rossvoll Flerbrukshall

Brubakken 1, 7353 Børsa